صادرات بهترین چای به در تهران به سرتاسر شهر های ایران و کشورهای مجاور از سایت بازار چای آماده هرگونه همکاری با مشتریان گرامی می باشد . میوه به کمتر به صورت خام خورده می شود و در روزهای سرد پاییز و زمستان می توانید با تهیه چای به از خواص این میوه بهره مند شوید. تهیه این چای بسیار آسان است و حداقل چند روز در یخچال ماندگاری دارد.
به یکی از میوه های فصل پاییز است و خواص چای به برای سلامتی بسیار زیاد است.
روش خشک کردن و تهیه ی چای به:
- برای خشک کردن به ابتدا آن را رنده کنید.
- آن را در یک سینی شیرینی پزی بزرگ به صورت یک لایه پهن کنید.
- سپس سینی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. (میتوانید به جای فر آن را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید)
- وقتی میوه خشک شد آن را از فر خارج کنید و بگذارید کامل خشک شود.
- سپس آن را در شیشه بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
خواص چای به برای بدن:
- نوشیدن مرتب چای به می تواند فایده ی زیادی برای سلامتی معده داشته باشد و از ایجاد زخم معده جلوگیری کند.
- به دارای مواد مغذی متعددی است و مصرف چای به می تواند با تأمین این مواد مغذی کمک کند تا بهتر رژیم لاغری خود را حفظ کنید و دچار کمبود ویتامین نشوید.
- به و چای آن دارای مقادیر بسیار بالایی ویتامین ث هستند و می توانند تا میزان ۲۵ درصد از میزان مصرف روزانه توصیه شده بدن را تأمین کنند. این ویتامین سیستم ایمنی را تقویت می کند و به درمان مشکلات التهابی کمک می کند.
- پژوهش ها نشان داده اند که چای به سرشار از ترکیبات فنولیک است. این ترکیبات سالهاست در طب سنتی و طب غربی برای تقویت فعالیت ضد آنفلوئنزای داروها مورد استفاده قرار می گیرند.
-
چای به در مقابله با التهاب، کاهش استرس متابولیک و پیشگیری از ریسک بیماری های مزمن نقش مهمی دارد.فلاونویدهای موجود در میوه به (مانند کوئرستین و کامپفرول) می توانند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و قلبی عروقی را کاهش دهند.علاوه براین، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آب به و چای آن می توانند به جوانسازی پوست و ترمیم آسیب های ناشی از پیری و استرس کمک کنند.
-
در واقع، چای به در محافظت از بافت معده در مقابل اختلالات گوارشی مانند التهاب روده و کولیت خونریزی کننده مؤثر است.یکی از خواص چای به در بارداری نیز کاهش حالت تهوع و استفراغ به ویژه استفراغ صبحگاهی است.
- همانطور که اشاره کردیم چای به دارای خواص آنتی اکسیدانی است و به همین دلیل می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد. علاوه براین، این چای دارای مواد قابضی مانند کاتچین ها و اپیکاتچین ها است که به آنها ترکیبات تنین می گویند.
- به سرشار از اسیدهای کلروژنیک، آنتوسیانین ها، فلاونول ها و کاتچین ها و پروآنتوسیانیدین هایی است که برای سلامت سیستم قلبی عروقی مفید هستند.
- نوشیدن مرتب چای به برای کاهش استرس در افرادی که سبک زندگی پرسرعت باعث ایجاد استرس در آنها شده، مؤثر است.
- چای به دارای خواص مفیدی برای محافظت از کبد است.
- به و چای آن به تسکین علایم واکنش های آلرژی های رایج، حملات آسمی و التهاب پوستی آلرژیک کمک می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.