قیمت مستقیم چای سیب در شیراز از سایت ما در نزولی ترین سطح در سر تا سر سایت های اینترنی و حتی فروشگاه های حضوری می باشد.
چای سیب نیز مانند دیگر دمنوش ها تمامی خواص اصل میوه را دارد و حتی در بیشتر موارد دم کرده ی آنها خواص بیشتری را شامل می شود.
سیب یکی از محبوب ترین میوه ها در سراسر جهان است چرا که علاوه بر طعم لذیذی که دارد حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان بالایی است.
ضرب المثل معروف انگلیسی “روزی یک عدد سیب شما را از پزشک بی نیاز میکند” گواهی بر فواید بی نظیر این میوه است.
به همین ترتیب چای سیب نیز یک نوشیدنی مقوی، سالم و پرفایده است که در مطلب پیش رو به آن می پردازیم.
چای سیب به روش های مختلفی تهیه می شود اما ما آسانترین نحوه دم کردن چای سیب را به شما ارائه می دهیم.
آسان ترین نحوه ی دم کردن چای سیب:
رای درست کردن چای سیب کافی است مقداری از آن را برداشته و داخل قوری ریخته و سپس آبجوش به آن اضافه نماییم. بعد از گذشت 15 الی 20 دقیقه، چای سیب آماده نوشیدن است. این دمنوش پُرخاصیت را می توان با خرما یا عسل میل نمود.
در ادامه شما را به آشنایی بیشتر خواص چای سیب دعوت می کنیم…
خواص و فواید چای سیب برای سلامتی:
- یکی از موارد استفاده از چای سیب جهت لاغری م چربی سوزی می باشد. چای سیب به دلیل داشتن مقادیر فراوان فیبری که دارد به هضم غذا کمک کرده و احساس سیری را به دنبال آن در بر دارد. همچنین به دلیل اینکه چای سیب دارای مقادیر کافئین می باشد، به چربی سوزی سرعت داده و با مداومت به مصرف آن، لاغری را به همراه دارد.
- چای سیب با دارا بودن ترکیباتی به نام کامفرول،کاتچین،کوئرستین و دیگر ترکیبات آنتی اکسیدان، ماده طبیعی و بی نظیری در مقابله با سرطان است. اکثر یافته ها بیانگر تاثیر بالای سیب بر روی سرطان ریه است. البته تاثیر سیب در بهبودی سرطان سینه و روده نیز مشاهده شده است.
- سیب و چای سیب، سیب تقویت عملکرد باکتریهای مفید (به ویژه انواع ساکن در روده) می شود.
- رفع یبوست و تقویت عملکرد روده ها ، چای سیب سطح بالای فیبر و مالیک اسید دارد که منجر به این امر می شود.
- مقادیر بالای ویتامین ث و دیگر ترکیبات موثری دارند که بدن را در برابر بیماری ها از جمله انواع خود ایمنی حفاظت می کنند.برای مثال هنگام دم کردن چای سیب ترکیبات فعالی از سیب آزاد میشود که در مقابله با بیماری پارکینسون موثر است.
- گفته می شود در سیب پروتئین خاصی وجود دارد که با گروهی از ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در آن، ترکیب شده و انرژی زا می شوند.
- سیب و چای سیب به واسطه مقادیر بالای فلاونوئیدها و دو ترکیب به نام های مایکری ستین و کامفرول می توانند احتمال ابتلا به روماتیسم و مشکلات التهابی از قبیل آرتروز و نقرس را کاهش دهند.
- این خاصیت به علت وجود آنتی اکسیدان ها در میوه و پوست سیب است که اثرات منفی افزایش سن، رادیکالهای آزاد و اشعه ها را بر روی پوست کاهش داده و از طرفی هم بازسازی سلول های پوستی پیر و فرسوده را کلید میزند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.