مرکز خرید بهترین چای به در کرج همواره بهترین و مرغوب ترین نوع چای به را در اختیار متقاضیان قرار داده است.
آنچه در این مقاله میخوانید:
دمنوش به یکی از نوشیدنی های پرخاصیت و خوش عطر و طعم است که به راحتی آماده می شود. این نوشیدنی گرم برای تمامی فصول بخصوص پاییز و زمستان بسیار مناسب است.
به میوه ای زرد رنگ است که مربای آن بین ایرانیان که طرفداران بسیاری دارد. به در کتب طب سنتی ایران با نام «سفرجل» آورده شده است. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجبیبوست مزاج میگردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.
نکاتی مهم و قابل توجه در مورد چای به :
- اغلب چون در فصل به بخاری یا شوفاژ روشنه می توان درون سینی روی بخاری یا شوفاژ قرار بدید تا خوب خشک شود.
- می توان در دمای محیط هم خشک کرد ولی ممکن است چند روز طول بکشد.
- روزی 2-3 بار به رو زیر و رو کنید تا خوب خشک شود.
- اگر در شهری رطوبتی زندگی می کنید نگذارید که خودش خشک بشه چون کپک میزند.
- بهتره داخل فر با دمای خیلی کم و مدت زمان زیاد و یا روی بخاری با شعله کم یا پیلوت به رو خشک کنید.
- پیشنهاد میکنم بیشتر از یکساعت روی حرارت غیر مستقیم نذارید چون دیگه به مزه پخته شده و مزه مربای به رو میگیره.
- توجه داشته باشید که باید مدام به ها را در موقع تفت خوردن هم بزنید تا زمانی که رنگ به قهوهای تغییر کند.
- اگر به را خوب تفت ندهید در موقع دم کردن چای به رنگ نمی دهد و عطر کمتری خواهد داشت.
خواص خوردن به و چای به:
- روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی میشود.
- افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین میبرد.
- تقویت کننده قلب، کبد و معده میباشد.
- برای درمان زخم معده مفید است.
- ا خوردن به، عرق بدن خوشبو میشود.
- بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند.
- علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر شگفتانگیزی دارد.
- میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.
- تحریک کننده اشتهاست.
- نرم کننده سینه است.
- ادرارآور بوده و همچنین به هضم غذا کمک میکند.
- از التهاب پلک جلوگیری میکند.
- اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه میدارد.
- میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان میباشد.
- از دانه های میوه به در سرماخوردگی و گلودرد استفاده می کنند.
- میوه به علاوه بر مزه مطبوع دارای ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن و فیبر رژیمی میباشد.
- مقوی اما دیر هضم است.
- بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ می گردد.
- از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری کرده و از بدبویی دهان جلوگیری میکند.
- به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند.
- به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک میکند.
- به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
- تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
- جهت تقویت مغز و اعصاب مفید می باشد.
- به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونت روده، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.