مجموعه بازار چای شما را به خرید بهترین محصولات چای ترش و سیب و به دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مرکز فروش جدیدترین چای سیب

آنچه در این مقاله می خوانید...

خواص چای سیب برای سلامتی:روش دم کردن چای سیب ویژه سایت ما:
خرید و فروش انواع چای سیب در تهران

مرکز فروش جدیدترین چای سیب همواره به صورت آنلاین و غیر حضوری قابل دسترس برای تمامی مشتریان از هرنقطه ی ایران و حتی کشورهای دیگر می باشد.

سیب یکی از محبوب ترین میوه ها در سراسر جهان است چرا که علاوه بر طعم لذیذی که دارد حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان بالایی است.

ضرب المثل معروف انگلیسی “روزی یک عدد سیب شما را از پزشک بی نیاز میکند” گواهی بر فواید بی نظیر این میوه است.

به همین ترتیب چای سیب نیز یک نوشیدنی مقوی، سالم و پرفایده است که در مطلب پیش رو به آن می پردازیم.

خواص چای سیب برای سلامتی:

بهبود روماتیسم و تسکین دردهای روماتیسمی

سیب و چای سیب به واسطه مقادیر بالای فلاونوئیدها و دو ترکیب به نام های مایکری ستین و کامفرول می توانند احتمال ابتلا به روماتیسم و مشکلات التهابی از قبیل آرتروز و نقرس را کاهش دهند.

مراقبت از پوست

این خاصیت به علت وجود آنتی اکسیدان ها در میوه و پوست سیب است که اثرات منفی افزایش سن، رادیکالهای آزاد و اشعه ها را بر روی پوست کاهش داده و از طرفی هم بازسازی سلول های پوستی پیر و فرسوده را کلید میزند.

مبارزه با کلسترول

کم کالری

کاهش احتمال بیماریهای قلبی

درمان اسهال

تقویت استخوانها

بهبود بیماری های تنفسی

پیشگیری از آلزایمر

پیشگیری از دیابت

سم زدایی بدن

و…

مرکز فروش جدیدترین چای سیب

تاکنون عوارضی از جانب چای سیب مشاهده و شناخته نشده است با این حال ممکن است در افرادی که به میوه ها حساسیت نشان می دهند ایجاد آلرژی کند.

سیب و چای سیب دو منبع غنی از آهن می باشند؛ آهن عنصری است که در درمان کم خونی حرف نخست را میزند.

کم خونی به کمبود هموگلوبین در خون اطلاق می شود که با افزایش دریافت آهن قابل جبران است.

آهن جزء لاینفک گلبول قرمز است که در متابولیسم آن نقش ویژه ای دارد.

افزایش ذخیره آهن در بدن به افزایش گلبول های قرمز منتهی میشود، افزایش تعداد گلبول های قرمز هم نه تنها باعث رفع کم خونی می شود بلکه از طریق بهبود کیفیت اکسیژن رسانی به اندامها سبب بهبود عملکرد ارگان های حیاتی بدن می شود.

روش دم کردن چای سیب ویژه سایت ما:

مواد لازم:

  • تکه های سیب خشک شده
  • دو چوبه دارچین
  • ۴ عدد میخک
  • پنج فنجان آب سرد
  • عسل یا شکر

دستور تهیه:

  1. ورقه های سیب خشک، دارچین، میخک و آب را در یک کتری ریخته و حرارت بدهید تا به جوش بیاید.
  2.  شعله را کم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید.
  3. شعله را خاموش کرده و از صافی بگذرانید.
  4. در صورت تمایل چایتان با شکر یا عسل شیرین کرده و نوش جان نمایید.

مصرف و ترکیب چای سیب با هرگونه دمنوش دیگری کاملا سلیقه ای می باشد و طبق سلیقه و میل افراد می تواد مختلف باشد.

در سیب و چای سیب ترکیباتی به نام پلی فنول وجود دارند که در پیشگیری از دیابت اعمال زیر را انجام می دهند:

  • کنترل نوسانات ناگهانی قند خون
    ترکیبات پلی فنولی موجود در سیب، میزان جذب قند از مواد غذایی را کاهش می دهند؛ به این ترتیب نوسان قند خون کاهش می یابد و این یک فاکتور مهم در کنترل دیابت است.
  • تسهیل اتصال انسولین به سلولها
    پلی فنولها گیرنده های انسولین موجود در سطح سلول را فعال میکنند، به این ترتیب هورمون انسولین با اتصال به سلولها قادر خواهد بود قند را از جریان خون خارج کند.
  • علاوه بر ترکیبات پلی فنولی، قند طبیعی موجود در سیب، فروکتوز، نیز در کنترل قند خون موثر است.
صدیقه رضا زاده

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه بازار چای شما را به خرید بهترین محصولات چای ترش و سیب و به دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید